EN HÅLLBAR LEVERANTÖR INOM SKÄRANDE BEARBETNING

Mikrometrar och ritningsunderlag

Vilka är VMI AB?

Västerdalarnas Mekaniska Industri AB (VMI AB) är ett företag som erbjuder såväl kostnadseffektiv prototyp-tillverkning och legotillverkning i små till medelstora serier som helhetslösningar inom mekanisk industri. Hos VMI AB finns mångårig erfarenhet inom tillverkning med höga kvalitetskrav samt välutbildad ingenjörspersonal som bidrar med spetskompetens.
Vår ambition är att arbeta i en nära relation med våra kunder och därigenom erbjuda tillverkning med stor flexibilitet och kundanpassning. Vi tar en aktiv del i våra kunders produktutveckling för att skapa en kostnadseffektiv lösning gällande såväl konstruktion och produktionsanpassning som materialval m.m.

 

Våra Tjänster

Flexibel maskinpark

Med en flexibel maskinpark anpassad för såväl små som större serier samt allt från enklare 3-axliga maskiner till mer komplexa 5-axliga maskiner kan VMI AB hantera ett brett spektra av detaljer. Klicka på länken nedan för att se en full specifikation.

Produktionsanpassning

Med en gedigen erfarenhet inom skärande bearbetning kan vi på VMI AB, oavsett när i livscykeln, bistå våra kunder med produktionsanpassning. 

Genom att kliva in tidigt i konstruktionsprocessen kan vi bidra till en bättre affär för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Hållbara lösningar

Vi är övertygade om att långsiktighet stärker vår konkurrenskraft, affärsutveckling och lönsamhet och när vi nu höjer ribban för vårt hållbarhetsarbete är det naturligt att vi tar med oss våra partners på resan.

Arbeta hos VMI AB

Hög tekniknivå


Med hjälp av automation och digitalisering arbetar vi på VMI AB dagligen med att lyfta vår tekniska nivå. Avancerade cnc-maskiner, robotar, smarta verktygsskåp och egenutvecklade appar utgör del av våra medarbetares verktyg.

Hållbar produktion


I företagets arbete med ständiga förbättringar tar hållbarheten idag en stor plats. Vi värnar såväl miljön som våra medarbetare och partners.

Medarbetarna


På VMI AB värnar vi våra medarbetare. Säkerhet står högt på agendan och utgör för oss en naturlig del av förbättringsarbetet.

Automation


Traditionella hanteringsrobotar och stångmagasin utgör del av den automation som VMI AB utrustat sina maskiner med. Frågan är, vad automatiserar vi härnäst?

Våra Hållbarhetsmål

Made by VMI AB

VMI AB

Kontakt

© All rights reserved

Made with ❤ by VMI AB 2023

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss idag!